След като аз и групата понатрупаха опит дойде ред и на моята глезла. Опита не е защото е моята кола а защото вече веднъж беше минала през ръцете на професионалист и притесненията ми бяха вместо да постигна нещо да не би да я прецакам.
Alfa Romeo Giulietta Alfa Roso
Процедурите са абсолютно същите.
Колата беше измита предварително предната вечер. След като влезе в гаража веднага се заехме с почистване с 15% ИПА и облепване на цялата кола.
Първото, което направих е внимателно да я огледам и да си набележа проблемните зони.
Последва само полиране на фарове и стопове.
Полирането започна със средната по твърдост гъба и първата паста Ultimate Compound, като на няколко места слагах най твърдата гъба. Така с много внимание и старание беше мината цялата кола с първата паста. Последва обезмасляване на цялата кола с ИПА 15 %. Колата мина цялостна инспекция и пак бяха набелязани проблемни зони, който повторих. Премина се към втората пастата Ultimate Polish Glaze отново със средната по твърдост гъба. Колата беше напълно пастирана и почистена но на няколко места ми направи впечатление че съм оставил следи от пастирането. Всички около мен ми казваха че си втълпявам и тогава се сетих ... загасих всички лампи и започнах да снимам лака от близо със светкавица и резултата не беше...
Последва поредната консултация с професионалист (понякога се чудя как ме издържа да звъня по всяко време) и отново получих най добрите съвети, след който реших че колата ще се полира още веднъж .
Следващият ден започна с новото полиране на малко по високи обороти с най меката гъба и с много лек натиск. На всеки минат детайл се гасяха лампите и се започваше снимане
Ето и резултата!
Вече бях доволен от постигнатото като се има в предвид техника (машината) с която полирам.