Здравейте, от преди 2 дена се сдобих и с Carbon Flex 9. Предстои ми скоро да се хвана с пастиране,нанасяне на Carbon Flex 9,после JetSeal и Celeste.Но имам малко неясноти относно Flex 9 и се надявам да ми помогнете,тъй като ще нанасям керамично покритие за първи път.
Понеже кърпичките за нанасяне са две и незнам дали ще ми стигнат мисля да си поръчам Gyeon Q²M Applicator Set и
Gyeon Q²M Suede Microfiber Applicator Towel за да съм спокоен че дори да изпусна апликатора или кърпичката ще имам нови.
Това което искам да попитам е след като го отворя и нанеса на колата,ако случайно ми остане малко,до какъв период от време трябва да го използвам?Примерно добре ли ще е някой зони да ги повторя пак след примерно 24ч.? А другото е,ако реша да сложа на предното стъкло но имам леки очукани от камъчки тия дупчици ще пречат ли?
Отностно забърсването също незнам с какъв вид кърпи е най подходящо.Например аз имам Chemical Guys The El Gordo Towel и Gyeon Q²M PolishWipe но тазз на Gyeon дали е по подходяща за забърсване на такова покритие Gyeon Q²M Suede Microfiber Towel?Когато забърсвам вакса използвам мн кърпи защото си има доста прах но с керамиките не знам как е и трябват ли си пак повечко кърпи?
И вече след като е положено и е минало примерно 24ч. или повече,ако нанасям JetSeal как е най разумно да стане,на ръка или с машина с най меката гъба?
Благодаря ви!