vianor_center написа:Общо взето е много лесен за работа и щядящ по отношение на миризми,не е като други керамики с нетърпима тежка миризма-този се търпиНай-много ми хареса лично на мен точно този стъклен ефект,който и на допир беше нещо феноменално,адски гладко и копринено чувство.Като цяло мнението ми е, че наистина е скъп продукт,но е лесен за нанасяне,уникален резултат и си заслужава парите.
Тук мога да добавя, че това е единственото по рода си керамично защитно покритие, което е self-healing (самовъзстановяващо се), което е достъпно за всеки, който смята, че има умения да го положи. Също така е един продукт за всяка екстериорна повърхност, като има и едно допълнение Carbon Flex Trim, но него не го предлагаме за момента.
Chemical Guys нямат оторизирани детайлъри и други тем подобни щуротии, като на повечето брандове, защото не е и нужно. И оторизиран детайлър да си на един бранд, при което сертификатите ги раздават не за умения, а като грамоти за присъствие и ако си с две леви ръце, каква е ползата от една хартия на стената, ако не можеш да намажеш препарат като този!
Не сертификата за оторизиран детайлър ти носи клиенти, а работата с която се представяш пред клиентите.
С продуктите на Chemical Guys се работи изключително лесно и най-важното е, че нямат продукт, който да мирише гадно или да ти е натрапчив, или да те боли глава от него. Всяка паста мирише на бонбони, дъвки, парфюми, което е голям плюс за ползващият ги.