Не несъм се засегнал даже си много прав и аз съм възмотен и то много.
Значи той това пастиране го прави преди малко повече от 3 години.Тогава наистина неразбирах нищо и затова се подлъгах.Но от тогава съм карал колата много малко наистина и даже зимата никога не е вадена от гаража и дори в дъждове не съм я карал.Само лятото когато времето е сухо.
А сега преди да започна да я пастирам съм я измил с шампоана за сваляне на вакси а после клейнах с черния клей но просто не съм знаел за тия металти частици.Утре като дойде препарата ще я напръскам а после пак ще я измия и тогава ще започна на ново с пастирането.Дано тия точки да се махнат от препарата.Сега ще поръчам и вълнен пад.Ако съм знаел че ще ми трябват щях от одавна да се подготвя.И се надявам да се справа дори да става бавно не ме бърка и 2 седмици да пастирам и повече дори не е проблем,важното е да постигна добър резултат.И най вече да намеря правилната комбинация от пасти и гъби.Но е ясно вече ще започвам с V32 и жълтата гъба.А ако се наложи и с вълнения пад.Но ще си призная че малко ме е страх да не направя някоя непоправима беля.Много благодаря за съветите и помоща без която е ясно че нямам шанс да се справя.
А между тия два вида вълнени падове кой да избера или май и двата?
П.С. Сега след като ще поръчвам вълнен пад,дали е удачно да поръчам и Gyeon Q²M Compound+ за първата стъпка,да пробвам и с нея или да си пастирам само с пастите на CG?