Тук се дискутира всичко за пастирането и полирането на автомобила. Продуктите, полиращите гъби, машините за полиране и аксесоарите, които се ползват, както и начина на обработка. Раздел за професионалисти и ентусиасти!
Пробвай на това място, където искаш да я залепиш да почистиш първо хубаво с IPA 15% или друг подобен препарат, въпреки че IPA 15% и тем подобни няма да свалят Hard Body или Mystery Juice, че не знам на коя кола кое покритие ти е, но пробвай поне ще свали ваксите!
Fixer +Reflect + Maguires ultimate wax ( най добрата която някога съм ползвал) ефекта е просто уни кален. Но има ли нещо с което още повече мога да добавя дълбочина и сочност на цвета. Всеки, който я видя каза ,че е уникална и според мен е така ,но аз винаги искам още.
Станала е страхотна, направо стъклена! Поздравления!
При желание от страна на клиента отгоре може да слагаш и Gyeon Booster, той ще даде още по-голям ъгъл на отблсъкване на водата и колата ще се мие само с вода от водоструйката, освен ако няма сериозни полепи и пътна мръсотия. Отделно е още една защита на защитата, Skin в Syncro е подобен, но Booster е съвсем друго животно. Car Pro се опитаха да имитират Booster с тяхното Gliss, но са много далече от истината , колкото и да харесвам Car Pro.
* Booster стига за две цели коли, информативно споделям!
Привет! Напоследък не ми остава много време за да пиша. През това време направихме с приятели още две коли. Невероятно GTV, на което поставихме Nanolex Si3D и го направихме да изглежда както никога!!! И накрая моята глезла, на която поставих Carbon Flex C9 Protective Coating. Надявам се скоро да кача повече информация и снимки! п.п. Аудито и Сузукито са станали уникално ... поздравления! п.п.п. Другия месец следва още едно малко проектче ....
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 Alfa Rosso Процедурите са абсолютно същите. Колата беше измита предварително предната вечер. След като влезе в гаража веднага се заехме с почистване с 15% ИПА и облепване на цялата кола. Този път се постарахме повече с облепянето, защото на предходните коли имаше паста на места, който не можахме да достигнем и почистим. След като светнахме всички лампи установихме че колата всъщност има разлики в нюанса на червеното т.к. някой панели бяха пребоядисани. Започнах с най твърдата гъба и първата паста Ultimate Compound. Установих, че различно боядисаните панели се шлайфат по различно и по трудно от оригиналната боя. За първи път гъбите се оцветиха в червено. Така с много внимание и старание беше мината цялата кола. Последва обезмасляване на цялата кола с ИПА 15 %. И тук дойде изненадата. Нюансите се изравниха и за някой като мен разликата изчезна. Някой елементи бяха повторени заради по дълбоки драскотини на по бавни обороти с повече натиск и по дълго задържане на едно и също място. Повечето драскотини бяха отстранени. Премина се към шлайф пастата Ultimate Polish Glaze. Колата беше напълно пастирана и почистена следобеда. Взе се решение на следващият ден да се постави керамиката Nanolex Si3D.
Нанасянето на Nanolex Si3D е лесно. Препаратът е много плътен и покрива много площ. Направи впечатление, че съхне изключително бързо за около 5-6 мин. Изчаках тавана около 10 мин и се наложи да реактивирам, за да мога да премахна излишните количества. За жалост миризмата е много тежка и задушителна. Цялата кола я минахме за около час. Оставихме още 24 аса да престой и нанесохме върху покритието Meguiar's Ultimate Paste Wax като завършек. За съжаление вечерта се сетих, че пропуснах да намажа праговете на колата и докато другите отстраняваха остатъците от ваксата аз намазах праговете с Nanolex Si3D. С това завърши и работата върху тази страхотна кола!!!! п.п. За съжаление разполагам само с тези снимки: Пастирана и почистена