Ако я е купил втора употреба и капака е бил зле, отива бай Гошо бояджията удря една водна шкурка и прелакира и ето ти перфектният лъскав лак. Така се процедира с повечето коли по автокъщите, а и лично съм ги гледал как разни момчета даже и със спрейове боядисват различни детайли, ей така навън в самата автокъща, има ги всякакви идиоти.
Първото ми беше и на мен за течността за чистачки, че кой знае с каква кара от Кауфланд за 3лв. 20 литра дето е

Аз съм полирал автомобили, които буквално бяха съсипани от течности за чистачки, а са от по-високи класове, където като пръснеш на стъклото, а си пуснал и фаровете, пръскаш и отпред и по целят капак, но сега нямам снимки да ти покажа.
Това няма как да е излязло без причина, щом си минавал и си IPA 15%, просто нещо или е разлято или не знам, но варианти много, а пакости, които могат да се направят по една кола със супер смотани неща, които и акъла няма да ти побере, че може да се направи има много, но да не отваряме много зложелателите

Има едни хапчета дето слагат в резервоара за чистачките и уж ставало течност, а това как запушва всичко в системата и оставя върху колата като все едно е пръскана със син камък, но тук е интересно какво е така на средата точно, не знам
* Ако е минал някъде да я препръска на автомивката със жетони с некой смотан препарат и капака е бил топъл, направо ецва в него, но това се маха с ръчно полиране с един апликатор и лек препарат- полираща паста. Това е някаква мръсотия, оксидация или както щеш го наречи.
Но както аз съм писал в сайта за продуктите, което пък съм почерпил от Chemical Guys
Екипът на Detailing Store BG не дава никакви гаранции за нито един продукт, изрични или подразбиращи се, както и не поемаме никаква отговорност за каквито и да било преки или косвени щети извън покупната цена, защото ние не може да контролираме потребителите и начина им на използване на предлаганите от нас стоки."
Така и ти. Направил си му колата, а той след това какво прави с нея си е негова работа и ти не можеш да му повлияеш и да кажеш, ще я миеш с такъв и такъв шампоан, с такава ръкавица...., защото той може да няма възможност, пари, време, място и т.н.